Dagens rek är till Romme lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Sashay Kemp vinner loppet.

Sashay Kemp var duktig vid segern för fyra starter sedan. Hon satt då i andra utvändigt innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade hon ner den ledande Mellby Happy på ett bra vis till seger.

Senast så fick Sashay Kemp vandra först i andraspår och hon gjorde det helt okej som trea bakom No Business som vann det loppet från ledningen.

Näst senast så tävlade Sashay Kemp barfota runt om för första gången. Det var i Treåringseliten för Ston under Elitloppshelgen och där hängde hon med bra som trea bakom Oblivion som vann det loppet.

Bakspår nu men det är ett litet fält så kan Sashay Kemp få en trevlig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet här.

Nu är Sashay Kemp anmäld barfota runt om igen och kan Rikard N Skoglund som även körde henne vid den senaste segern servera henne ett passande lopp så kan det bli en ny vinst.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 Babsan Kronos som tog karriärens första seger i den senaste starten.

Babsan Kronos drog då till ledningen och bestämde och hon gick sedan undan till en överlägsen seger. Hon möter tuffare hästar nu vilket gör det svårare för henne att vinna loppet. Kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

I övrigt kan nummer 4 Motive Match som var ute i ett uttagningslopp till E3 senast vara intressant. Hon blåste då till ledningen och från den positionen så var hon i täten in på upploppet men Barbro Kronos kom med en stark avslutning och hon fick även släppa M.T.Perette förbi sig så det slutade med en tredjeplats.

Efter det har Motive Match varit struken inför en tilltänkt start på Lindesberg för hosta. Hon är snabb iväg och kommer hon till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Sashay Kemp
Romme lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip