Dagens rek är till Solvalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 8 Zidane Grif vinner loppet.

Zidane Grif var väldigt bra när han under Elitloppshelgen 2018 startade i ett treåringslopp. Han dundrade då på i ledningen och var förkrossande överlägsen.

Den senaste starten gjorde Zidane Grif på Jägersro under Hugo Åbergs kvällen ifjol. Då travade han i dödens på Classichap och galopperade då kort före mål och blev diskad som trea i mål.

Zidane Grif har lämnat Alessandro Gocciadoros träning och kommer nu ut i en mycket intressant debut i ny regi för Timo Nurmos.

Zidane Grif gjorde det bra i ett kvallopp nyligen. Femtespåret i volten är inte optimalt men klarar han av det momentet så tror jag att Jorma Kontio söker sig framåt när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

Zidane Grif kan ha lite problem med aktionen men har Timo Nurmos slipat till honom här så blir han inte helt lätt att stå emot över den dryga distansen om han inte är alltför ringrostig.

Zidane Grif är anmäld barfota runt om och med vanlig vagn.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Jackpot Vrijthout som debuterade på svensk mark i ny regi för Björn Goop senast.

Jackpot Vrijthout blev då hängandes i tredjespår och fick backa sig sist och sedan så var han aldrig med någon chans och han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp där Volare Gar drog det längsta strået.

Normalt sett så ska Jackpot Vrijthout i alla fall ha gått framåt med loppet i kroppen och kan Björn Goop servera honom en fin resa så kan det räcka långt här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Dennis De Castella som inte riktigt har fått till det på ett tag.

Senast så drog Dennis De Castella tåget i tredjespår under slutvarvet och det blev lite för tufft och han tappade många placeringar den sista biten så han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Aramis Amok från ledningen.

Springspår på tilläggsvolten för Dennis De Castella nu så prickar Torbjörn Jansson bra i startögonblicket här så kan han sitta i en vettig position omgående och får han ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan nummer 6 Volocity De Vie som gjorde första starten sedan oktober senast och från stallet var man nöjda med honom i comebacken vara intressant.

Volocity De Vie fick då en invändig löpning och han satt sedan fast med gott om krafter sparade i ett lopp som vanns av Tjacko Zaz.

Med den genomköraren innanför västen nu så är en vassare prestation för Volocity De Vie här att vänta. Han känns bra i träningen meddelar Oskar J Andersson och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 Zidane Grif
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.10 bet365

This is the stats tab
This is the post tip