Dagens rek är till Arvika lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Zolo Sensation vinner loppet.

Zolo Sensation avslutade bra näst senast till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Great Winner. Det följde han upp med en fin spetsseger på Åmål över lång distans senast. Kommer Magnus Jakobsson som kör hästen till spets utan någon större strid här så är mycket vunnet och då tror jag han har bra chans till en ny seger.

Zolo Sensation verkar trivas bra på 800 metersbanor eftersom de tre senaste vinsterna är tagna i Åmål så han har en kurvteknik som jag tror kommer att passa bra även på Arvikas 800 metersbana och skulle han få bestämma lite som han vill i ledningen så tror jag han säljer sig dyrt.

Zolo Sensation är en femårig valack som har gjort 29 starter hittills och på dessa så har det blivit 6 vinster men han har även varit på plats i 52 % av loppen. Han kommer att tävla barfota bak precis som senast meddelar Eric Martinsson som tränar.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 9 Mill Ultra som drog på i ledningen senast och höll bra till andraplatsen bakom vinnande A Taste Of Honey då. Här sitter han i andraspår omgående och med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar den sista biten och kan då vara långt framme.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Dontstopbelievin som inte har någon vidare form men kan få en fin löpning på innerspår här och skulle en lucka uppenbara sig så kan han utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Zolo Sensation
Arvika lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip