Lopp 5 - 1640m auto

Detta är andra avdelningen på V64 spelet, jag låser loppet på två hästar på V64 men kommer testa vinnarspel på en av dem.

11 Gitane d’Inverne kan mycket bli den som går vinnande ur loppsenariot ikväll trots sitt elfte spår. Det står nämligen i mitt program att det kommer bli en snabb öppning då många startsnabba ekipage vill blanda sig i spetskörningen initialt. Detta skulle såklart gynna Gitane d’Inverne och trots kort distans måste jag varna för henne. Detta femåriga sto besitter en rykande avslutning och ikväll ska man dessutom rycka skorna för första gången i år vilket är ett plus. Klar förstahäst i min bok. När man får 3,85 på fasta marknaden att man vinner loppet så spelar jag.

Den jag även plockar med på mitt V64 system är 2 Karls Helge som är en av hästarna i fältet som kan kliva iväg rappt från start. Från perfekt läge kommer man kunna skaffa sig en bra position även om jag är inne på att det blir tufft att ta emot 3 Rocking Flax från start. Oavsett om det blir ledningen eller inte så har Karls Helge fina förutsättningar ikväll och ska räknas tidigt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Gitane d’Inverne
Lopp 5 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 3,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip