Lopp 5 - 2140m auto

14 Kryptonite Zon är en kapabel sexåring som ikväll lottats till ett tufft utgångsläge med bricka fjorton. För två starter sedan vann man enkelt efter att kört sig till ledningen efter en bit. Kryptonite Zon är något humör betonad och kan ibland vakna på fel sida och då prestera sämre. Men ikväll är det första gången Magnus A Djuse ska sitta upp bakom i vagnen och det tror jag kommer tända till Kryptonite Zon lite extra. Min förstahäst i loppet och när fasta marknaden erbjuder 3,25 som vinnarodds så spelar jag.

8 Queen Of Knights hade två raka segrar inför senaste starten, då fick man nöja sig med en tredjeplats efter att man fick trava sista halvvarvet utanpå ledaren. Detta är ett sjuårigt sto som trivs bäst i främre träffen även om man även visade senast att man också fungerar bakifrån. Ikväll har man ett framspår igen, dock lite långt ut. Men för tre starter sedan hade man spår sju bakom bilen och tog då hand om ledningen även näst senast hade man tufft spår, (8) och gjorde samma sak. Vi kommer få se ett offensivt upplägg härifrån och lyckas man nå ledningen är mycket vunnet.

Vill även nämna 5 Man Afraid, detta är en nioåring som är bättre än vad resultatraden antyder. Man Afraid gillar att köra i ett jämnt och hårt tempo, och eftersom styrkan är hans bästa vapen räds man inte att göra jobbet i spåren. Man är dessutom okej från start och skulle man lyckas hålla ut Queen Of Knights initialt och sitta i ledningen efter en bit kommer man till endast 4% som man är streckad på i nuläget vara en intressant skräll i omgången.

För den som spelar V64 eller Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

14 Kryptonite Zon
Lopp 5 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 4,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip