Lopp 5 - 2140m Volt

Här kommer min första spik i omgången och på förhand ser det ut som att två hästar höjer sig en aning och jag tror att någon av dessa två vinner loppet och jag väljer att ta ställning och har även hittat singelspel till intressant odds.

4 Global Brexit gör årsdebut och är förmodligen den med högst kunnande i fältet och han kommer från en imponerande treårs-säsong där han segrade vid fem tillfällen och var på pallen vid sex tillfällen på totalt sjutton starter. Nu är det årsdebut och även om träningsrapporterna är goda tycker jag det är svårbedömt och man väljer även att spara på barfotabalansen och kör endast med barfota fram nu. Hon har gjort sina flesta lopp med den balansen och hon fungerar bra även med den balansen men nu möter hon en stark motståndare som har fått några lopp i kroppen och som gör intressanta ändringar som jag tror kommer att räcka långt nu.

5 Listas Thaitanic blir alltså min spik i omgången och det är en häst som jag har trott på en hel del på slutet och det känns som att hon är på gång på allvar igen. Jag är inne på att man kommer före i starten och är först framme och övertar ledninge, väl där tror jag inte att Global Brexit besegrar henne. Med tanke på att Global Brexit saknar lopp i kroppen och att Listas Thaitanic är oöm för positioner och tål att göra jobbet på egen hand är jag heller inte främmande för att Listas Thaitanic kan besegra henne den tunga vägen. Jag tar ställning och spikar och när vi även får 3,75 på vinnarspelet så testar jag någon krona.

Om man söker vidare i loppet förespråkar jag främst 7 Young Highness och 12 Secret of Joy som känns formstarka för dagen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Listas Thaitanic
Lopp 5 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: 3,75

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip