LOPP 5 - 2140m auto

Här hittar vi omgångens första spik på V64 och kvällens singelspel, 9 Certainly. Detta är en fyraåring som är under fin utveckling och som blev bättre och bättre för varje start under förra säsongen. För två starter sedan övertygade man stort när han plockade ner en så bra häst som Appasso från dödens och det såg verkligen inte alls tomt ut i mål den gången. I den senaste starten var man inte lika bra och kom aldrig riktigt in i loppet mot tuff konkurrens på V75, ett lopp som Maestro Crowe vann. Ikväll är det enklare motstånd igen och jag är inne på att Certainly kommer studsa tillbaka och svara för en bra prestation igen. Han är stark och tål att göra en hel del jobb själv vilket har han visat vid båda sina segrar. Han lättas även i balansen och får en amerikansk vagn på sig till kvällens start vilket är intressant. I ett lopp där många sprider strecken känns det rätt att koppla grepp och gå rakt ut på Certainly till 16%. När vi även får 3,85 på fasta marknaden så spelar jag.

Motbud
8 Yankee Blue gör sin andra starten för tränaren Roni Paldan ikväll. Nu med ett lopp i kroppen bör man gått framåt en hel del formmässigt. Tränaren är optimistisk och hoppas att man ska kunna nå ledningen trots bricka åtta. Man är kick iväg från start och lyckas man med det så är såklart mycket vunnet. Givet streck vid gardering.

10 Matamoros kördes mycket passivt i den senaste starten men hästen såg väldigt stark och fin ut hela vägen in i mål. Ikväll förväntar jag mig ett mer offensivt upplägg trots utgångsläget. Han är bra för klassen och kan göra en del själv i loppen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Certainly
Lopp 5 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip