Lopp 5 - 1640m auto

8 Lancaster gjorde det bra senast, han fick utstå press i ledningen hela vägen men visade fin inställning och krigade hela vägen in i mål även om man såg slagen ut. Han kontrade dessutom en gång som invändig häst och prestationen var mersmakande även om man inte fick vinna. Ikväll är såklart utgångsläget inte optimalt över kort distans men kommer man baar till vettigt från start så kommer Lancaster vara med och utmana om segern på nytt. Är anmält med amerikansk vagn vilket är spännande.

2 Bordeaux Ale har nu gjort tre starter på svensk mark och han inledde med att ta en seger och en andraplats. Bordeaux Ale ha en speciellt stil och senast blev det en galopp i sista sväng. Ikväll är utgångsläget bra och håller man sig bara till rätt gångart så är man i högsta grad seger aktuell.

6 Remus Eck gör ikväll comeback efter en längre frånvaro. I debuten för Conrad Lugauer höll Remus Eck bra till andraplatsen bakom en överlägsen Nice And Quick och detta är en häst som är kvick i benen. Är man bara väl förberedd vilket Lugauers hästar ofta är så ska man inte nonchaleras ikväll.

Skrällen är 9 Il Vole som ofta blir bortglömd av spelarna trots sitt kunnande. I den senaste starten på Halmstad fick man dela på segern och Il Vole har vid flera tillfällen visat sig kunna avsluta bra den sista biten. En egenskap som kan komma väl till användning ikväll. Över kort distans med en favorit från bricka åtta kan det bli bra tempo på tillställningen vilket skulle gynna Il Vole. När vi får hela 6,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet så måste jag bara testa ett spel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Il Vole
Lopp 5 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 6,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip