Dagens rek är till Mantorp lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Deede Star vinner loppet.

Deede Star inledde karriären med tre raka segrar innan han åkte på första förlusten senast. Nu har han inte startat på ett par månader fast här tror jag att Jorma Kontio har ledningen i sikte och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så tror jag att han blir svårslagen här.

Det är ett litet fält med endast fem motståndare nu efter två strykningar. Deede Star känns bra och har tränat rejält under en tid och kommer väl förberedd och man tror att han kommer prestera bra direkt i återkomsten här.

Deede Star är en fyraårig valack som tränas av Timo Nurmos. Han är stark och jag tror att han har bra chans att vinna det här loppet från dödens om han skulle misslyckas med att nå ledningen här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 1 Rapide Yoda som har ett fint utgångsläge här för han vann från spets för tre starter sedan. Senast så avslutade han godkänt som tvåa bakom vinnande Livi Lady och om Johan Untersteiner kan ge hästen en bra löpning i vinnarhålet så kan han utmana om en framskjuten placering här med en lucka till slut.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Bearbucket som är väldigt osäker men skulle han sköta sig så är han kapabel att vara långt framme här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Deede Star
Mantorp lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip