Dagens rek är till Umåker lopp 5 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 13 Dusktodawn Sisu är topp tre i loppet.

Dusktodawn Sisu gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och spurtade då okej in till en tredjeplats bakom vinnande Tyra I.H. efter en kort startgalopp och med lopp i kroppen nu så kan hon bli farlig över upploppet här om Sandra Eriksson som hör hästen kan servera henne en fin löpning.

Dusktodawn Sisu har vunnit flera lopp på isbanan tidigare och att anfalla bakifrån passar henne bra även om ett visst osäkerhetsmoment föreligger då hon är lite lurig i starten så fjärdespår i volten är ingen fördel men om hon löser det momentet så tror jag hon är med i segerstriden här.

Dusktodawn Sisu gick jobb i onsdags och kändes väldigt fin då meddelar Mats Bucht som tränar hästen och hon trivs normalt mycket bra på vinterbana men senast i Boden så passade inte banan henne för den var lös samt ojämn och allmänt dålig den dagen men Umeås vinterbana ska vara bättre och trivs hon bara på den så tror jag hon kommer att göra ett bra lopp. Inga ändringar är planerade meddelar man från stallet.

Dusktodawn Sisu är ett femårigt sto som har varit på plats i 46% av sina 41 tidigare starter och jag tror hon har bra chans att förbättra den statistiken här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 15 Jazza Håleryd som avslutade godkänt fram till andraplatsen bakom vinnande Tyra I.H. senast och två starter innan det så vann hon på rejält sätt efter att ha gått sista varvet i ryggar i tredjespår och från springspår på tillägg här tror jag att Ove A Lindqvist som kör hästen kan komma iväg hyggligt och borde kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och kan då sluta i den främre träffen.

En annan motståndare till Dusktodawn Sisu är nummer 5 Shiver W.F. som kördes snällt senast och hamnade sist invändigt från ett tråkigt startspår men sedan så spurtade hon strålande på upploppet men fick nöja sig med en femteplats bakom vinnande Way To Go och om det klaffar med positionerna här så kan hon utmana om en framskjuten placering.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

13 Dusktodawn Sisu
Umåker lopp 5
Spel: Plats
Odds: 2.35 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip