Dagens rek är till Kalmar lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Enclave vinner loppet.

Enclave var ute i ett sulkylopp på Jägersro senast och han höll då bra från dödens till andraplatsen bakom vinnande Taiga Woodland. Han har gjort det bra med Sofia Adolfsson på ryggen i montédisciplinen tidigare och från ett trevligt läge här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen så jag tror han blir svår att stå emot den sista biten.

Enclave har varit ute i montédisciplinen åtta gånger tidigare och på dessa så har det blivit fem stycken segrar och fyra av dessa med Sofia Adolfsson på ryggen så ekipaget trivs bra tillsammans.

Enclave var lite sämre ett tag i mitten på sommaren men han hade en hovböld då. Han har varit lite ojämn i prestationerna, men senast visade han att formen är god så jag tror på en bra insats igen och då tror jag det räcker till en ny seger.

Enclave kan öppna rätt så bra så det är inte omöjligt att han hittar till ledningen i ett tidigt skede fast han är inte beroende av spets utan kan vinna loppet från andra positioner också. Han kommer att tävla barfota runt om som senast och så har han även gått i montélopp tidigare, säger Anders Zackrisson.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 Ussara Mail som näst senast med i ett V75-lopp på Jägersro. Hon kördes då till ledningen efter 350 meter men hon fick stryk på linjen mot en vasst spurtande Evoque då och fick nöja sig med andraplatsen.

Gången efter det så var Ussara Mail ute i ett montélopp på Färjestad men där var hon väldigt blek och packade ihop helt från tredje invändigt men hon hade halsproblem då meddelar man från stallet. Hon är kvick ut så jag tror att man provar mot ledningen här fast det är inte säkert att hon kommer till spets.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Natosi Goj som är jämn och säker och om Jenny Brunzell som sitter upp på hästen kan servera honom en fin löpning så kan han duga en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Enclave
Kalmar lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip