Dagens rek är till Färjestad lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Flashing Boko vinner loppet.

Flashing Boko är inte att lita på men han har vunnit flera montélopp i Sverige tidigare och sköter han sig nu så tror jag på tidig ledning och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så har han goda möjligheter att blanda sig i segerstriden direkt i årsdebuten här.

Flashing Boko tränar starkt nu efter en del problem som gjorde att fjolåret inte blev riktigt som man hade hoppats på men Severin Aarskog som tränar tror på en bra insats direkt i comebacken här och i detta lilla fält med endast sju motståndare så tror jag att han blir svårstoppad om Christina A Hande som rider hästen kan ge honom en bra löpning.

Skulle Flashing Boko få dra på i ett eget tempo ifrån ledningen så tror jag det underlättar för en felfri löpning. Som vid den senaste montéstarten i Sverige där Flashing Boko vann på ett bra vis.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 5 Vidivici C.C. som har visat sig trivas väldigt bra under sadel och Emilia Leo som rider hästen har plockat två raka segrar med honom och med en fin resa här så har han en vass avslutning och kan bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Top Yllit som gör en intressant debut i monté här och om Saga Laursen som sitter upp på hästen kan ge honom ett bra lopp så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Flashing Boko
Färjestad lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.60 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip