Det är V64 tävlingar ifrån Mantorp ikväll. I lopp 5 spelar jag att nummer 9 I.D.Dig Deeper vinner loppet.

I.D.Dig Deeper kommer från en färsk seger. Han travade då i rygg på den ledande Sweet Carola innan han gick ut i andraspår i den sista kurvan. Han avväpnade sedan ledaren väldigt enkelt och han gick sedan undan till en överlägsen seger.

I.D.Dig Deeper har bara tagit det lugnt efter senast och allting verkar bra med honom meddelar man från stallet. Han har galopperat en del tidigare så han är inte helt att lita på men Erik Berglöf verkar ganska nöjd med spår nio eftersom då kan han ta en lugn start så han får trava in sig.

Med rätt resa här så tror jag att I.D.Dig Deeper kan bli svår att stå emot när attacken sätts in. I.D.Dig Deeper har galopperat i tre av karriärens åtta starter men när han har gått felfritt så har det blivit tre vinster. Jag tror att segerstatistiken kan bättras på ikväll.

I.D.Dig Deeper hade haft en paus inför den senaste starten. Med det loppet innanför västen nu är en minst lika bra prestation här att vänta.

I.D.Dig Deeper kommer fortsatt att tävla med ett norskt huvudlag samt med skor runt om och i en hybridvagn meddelar Erik Berglöf.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Honey B. som tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis för tre starter sedan. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på Go Peppergirl och hon kunde sedan inte hänga med men hon räddade ändå andraplatsen.

Honey B. hade bakspår på Åmål senast så hon hamnade en bit bak och hon fick sedan aldrig fritt spelutrymme och hon kom då i mål med en del sparade krafter som oplacerad i ett lopp som vanns av Mr Brilliant från ledningen. Hittar Mikael J Andersson en bra väg med Raja Mirchi dottern så kan hon blanda sig i segerstriden.

I övrigt kan nummer 7 Whistler Broline som var duktig i ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium näst senast där han blev sexa i ett lopp som vanns av Henry Flyer Sisu vara intressant.

Whistler Broline visade då att han är under utveckling. Han blev lite spänd och rullade över i galopp i den första svängen senast. Det var voltstart senast så autostart som gäller nu är en fördel.

Whistler Broline kan öppna hyggligt fast spåret är lite väl långt ut bakom vingen men det är inte omöjligt att Stefan Persson kan trycka sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 I.D.Dig Deeper
Mantorp lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 4.50 bet365

This is the stats tab
This is the post tip