Det är V64 tävlingar ifrån Romme ikväll. I lopp 5 spelar jag att nummer 4 Inti Boko vinner loppet.

4 Inti Boko har inte riktigt fått till det i år för han är utan seger efter sex starter. Kriterievinnaren från 2018 gjorde dock två bra insatser i slutet av juli samt i början på augusti.

På Solvalla för tre starter sedan så travade Inti Boko i ledningen och han gjorde det bra men han åkte dit mot en smygkörd Ferrari Sisu på linjen den gången.

Gången efter det så avslutade Inti Boko positivt och kom i mål som trea bakom Missle Hill som vann före Zarenne Fas. På Hagmyren senast så föll han dock tillbaka i gamla synder och galopperade från start.

I ett felfritt lopp nu så är Inti Boko väldigt snabb iväg och kommer han till spets så blir han inte lätt att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så kan det bli svårare att vinna loppet om han skulle få vandra i dödens istället.

Formmässigt känns Inte Boko bra meddelar man från stallet fast det finns ju en viss galopprisk. Mika Forss som finns i vagnen har kört honom i de fem senaste loppen så han känner honom bra.

Inti Boko kommer troligen att tävla barfota runt om samt med ett öppet huvudlag och i en jänkarvagn meddelar man från stall Timo Nurmos.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Alone som var ute i Jubileumspokalen för tre starter sedan. Han tappade då stilen med 175 meter till mål men han kom tillbaka och kom i mål som sjua bakom Missle Hill som spurtade ner den ledande Stoletheshow till seger kort före mål.

Gången efter det så hade Alone bakspår på Hagmyren och han höll sedan okej som sexa bakom Sir Henry P.Hill som vann det loppet. I Walter Lundbergs Memorial senast så fullföljde han klart godkänt fast det räckte bara till en sjundeplats bakom Vagabond Bi som var först i mål då.

Nu förstärker Örjan Kihlström bakom Alone och löser det sig med positionerna så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

I övrigt kan 1 Hill Street vara intressant. Han tog årets första seger för fyra starter sedan. Han serverades då en löpning i tredje invändigt innan han vreds ut i spåren på upploppet och då hade han den bästa farten och tog ner den ledande Dragster enkelt och han höll även undan för en starkt avslutande Alone.

Gången efter det så orkade Hill Street inte hela vägen från ledningen i ett försök i den högsta klassen på Bollnäs där han kom i mål som femma bakom Dreammoko som avgjorde till seger.

Näst senast så tog Hill Street över ledningen med knappa halvvarvet till mål men i den sista svängen så galopperade han fast han hittade stilen rätt snabbt och kom tillbaka bra och kom i mål som tvåa bakom Reigning Moni som drog det längsta strået.

Hill Street gick i ledningen senast men han fick en del press och han orkade inte och kom i mål som trea bakom Hazard Boko som spurtade in till seger.

Hill Street är kvick iväg och borde kunna nå spets eller vinnarhålet och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Inti Boko
Romme lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.70 bet365

This is the stats tab
This is the post tip