Det är V64 tävlingar ifrån Örebro ikväll. I lopp 5 så spelar jag att nummer 2 Mahiki Beach vinner loppet.

Mahiki Beach är ett treårigt sto som har inlett karriären lovande. Efter en tredjeplats i debuten så har det blivit två raka segrar.

Näst senast så kom Mahiki Beach till ledningen efter 250 meter och från den positionen så vann hon sedan i överlägsen stil.

Det var debut bakom bilen för Mahiki Beach senast men det var inga konstigheter och hon fick sedan vandra större delen av loppet först i andraspår. På den sista bortre långsidan tryckte hon till på den ledande Hula Hula Sisu och tog över ledningen och hon vann sedan mycket lätt.

Här sitter Mahiki Beach bra till i andraspår omgående och det är inte omöjligt att André Eklundh som finns i vagnen kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir hon svårslagen.

Blir det inte ledningen för Mahiki Beach så visade hon senast att hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Mahiki Beach är anmäld med skor runt om precis som senast. Hybridvagn istället vanlig vagn den här gången.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Xanthis Fortune som drog undan i ledningen till en klar vinst näst senast.

Gången efter det så gjorde Xanthis Fortune en godkänd upphämtning efter galopp och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Art Brown.

Felfri nu och om Anders Eriksson som får chansen för första gången bakom Xanthis Fortune kan hitta en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Xanthis Fortune kan öppna rätt bra så med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme. Hon gick med skor senast men nu blir det barfota bak precis som vid den senaste segern.

I övrigt kan nummer 3 Keepsake Boko som gick undan till en enkel seger från ledningen senast vara intressant.

Debut bakom startbilen nu för Keepsake Boko och det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men kan Björn Goop som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

Keepsake Boko har gått barfota bak i sina starter hittills men nu är hon anmäld med skor runt om.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Mahiki Beach
Örebro lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 1.85 bet365

This is the stats tab
This is the post tip