Dagens rek är till Jägersro lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Spartan Kronos vinner loppet.

Spartan Kronos har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och senast så blev det en lätt seger i ett femhästarsfält. Han är kvick ut men det är flera som kan öppna fort här och det är inte säkert att Conrad Lugauer som kör hästen kan hålla upp ledningen men det är inte många hästar med i loppet och jag tror det kan lösa sig bra ändå om han skulle bli av med ledningen.

Spartan Kronos har haft innerspår bakom bilen i båda starterna tidigare i år. Han har tagit spets båda gångerna. Det är 1609 meter nu jämfört med medeldistans som det har varit i årets båda tidigare lopp men att det är 1609 meter istället för 1640 meter gör att innerspåret mer gynnsamt och skulle han få bestämma i ledningen här så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Conrad Lugauer som tränar Spartan Kronos var mycket nöjd med honom senast när han gick med full fart över mål och han kommer mer och mer i form nu. Det blir första gången med helstängt huvudlag ikväll för man är sugna på att vara med i Hugo Åbergs senare i månaden och då krävs det en bra prestation ikväll.

Peter Untersteiner aviserar ett snällt upplägg med nummer 2 Justice Ås och nummer 4 Poet Broline som kan lägga iväg bra från start galopperade bort sig direkt senast och det var ett tag sedan han levererade i lopp så då kanske det inte blir någon Snabbare start där heller och då ligger vägen öppen för spets och slut för Conrad Lugauers Spartan Kronos här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 3 Jairo som spurtade bra till tredjeplatsen bakom vinnande Cyber Lane senast. Gången innan det så slutade han oplacerad i Kymi Grand Prix men i ett litet fält här med endast fem motståndare så kan han få en bra löpning och då har han en vass avslutning och kan då vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Montdore som var ute i ett långlopp på Jarlsberg senast och var då utan chans mot vinnande Juan utan fick nöja sig med en sjätteplats. Med en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Spartan Kronos
Jägersro lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.15 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip