Lopp 6 - 2140m auto.

9 Empty The Tanks stod för en bra årsdebut senast, det blev seger direkt från ledningen. Kusken Viktor Svanstedt har kört Empty The Tanks vid de två senaste starterna, med en seger och en tredjeplats som facit. Ikväll har man bakspår och uppgiften ser annorlunda ut på pappret. Men med med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad till dagens start och denna femåring från Svante Båth bör tidigt räknas in i segersnacket.

7 La Mauresque har nu gjort tre starter för sin nya tränare Jörgen Westholm. I den första blev det lätt seger från utvändigt om ledaren. För två starter sedan testade man på V75 och kom aldrig in i matchen från ett tufft utgångsläge. Ikväll går möter man något enklare och ska räknas tidigt. Givet streck på kupongen.

2 Diego Simoni gjorde årsdebut i den senaste starten och man såg formstark ut direkt, nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare ett steg. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och kommer hitta en bra position direkt. Man är anmäld med amerikansk vagn och till endast 5% vill jag varna för honom. På fasta marknaden får man 2,10 på att han placerar sig topp-3 i loppet. Jag spelar.

10 My First Offspring har nu fått två lopp i kroppen, och formen är i antågande. I den senaste starten avslutade man vasst. Med rätt ryggar ikväll är detta en femåring jag inte vågar lämna utanför kupongen till endast 7%.

Nämner även 6 Applejack Mile som är kvick från start och kommer avsett ledningen eller inte få ett bra lopp ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Diego Simoni
Lopp 6 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: Unibet , LeoVegas , Casumo

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip