Lopp 6 - 1640m auto.

4 Cassius Ima verkar trivas bra under vintern, han gick ett rejält slutvarv vid segern senast och detta är en sexåring med bra kunnande. Cassius Ima besitter fin styrka och skulle gynnas om tempot blir högt i loppet. Man ska även utrustas med amerikansk vagn till dagens start, vilket är ett plus. Till endast 9% som man är streckad på nu är spelvärdet högt och jag rankar honom etta i loppet. När fasta marknaden erbjuder hela 4,25 på att han vinner loppet, vilket är högt i min bok så väljer jag att spela.

6 Zack Bris kommer till dagens start med fin form, två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Detta är en fyraåring som kvalade till E3-finalen under fjolåret. I den senaste starten gick man 11,5 sista 700m ute i tredjespår. För två starter sedan gick man 08,5 sista 400m men fick ändå ge sig sista biten. Fart och kunnande finns det gott om och ska räknas in tidigt i segerstriden här.

2 Das Auto ska inte heller nonchaleras idag. I den senaste starten fick man ge sig från ledningen, men med den årsdebuten avklarad och nu ett lopp i kroppen bör denna femåring gått framåt en hel del till kvällens start. Från ett bra utgångsläge kommer man vara med där framme direkt och över den korta distansen är man med i segerdiskussionerna.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

4 Cassius Ima
Lopp 6 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 4,25
Bolag: Unibet , LeoVegas , Casumo

Lycka till med spelen idag!

This is the stats tab
This is the post tip