Lopp 6 - 1640m auto Monté
8 Allez Allez har visat att man är en bra Monté häst, med flera bra insatser på kontot. Dessutom tränas sexåringen av för dagen formtränaren Jörgen Westholm. Ikväll är det årsdebut, men man har väntat på att barfota förbudet skulle gå över och nu är det dags. Barfota runt om och jag är inne på att hästen är väl iordning direkt. Förstahäst.

11 The Big Bang avslutade förra året på bästa sätt och visade i comebacken att utvecklingskurvan pekar fortsatt åt rätt håll. Med två raka segrar på kontot och nu dessutom med lopp i kroppen bör en pånytt bra prestation vänta. Tidigt streck för mig.

6 Lotusathena gör en intressant debut i Monté. Lotusathena är en häst som visat hög toppar och förhoppningen är nu att man hitta nya växlar i en ny disciplin. Man kan öppna kvickt och har visat bra kapacitet för klassen. Med duktiga Jonathan Carre i sadeln ska man räknas in i segerstriden direkt. Fasta marknaden erbjuder 2,75 på att man ska placera sig topp-3 i loppet, det tycker jag är något högt och testar spel.

12 Mogas Cassandra är skrällen i loppet. Man har startat i Monté sex gånger tidigare och bara fungerat i två av dessa, men båda gångerna har man vunnit överlägset med norska huvudlaget oryckt. Hon har alltid visat stora fartresurser och felfri kan hon mycket väl vinna igen. Skräll.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

6 Lotusathena
Lopp 6 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip