Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Echelon vinner loppet.

Echelon var ute i ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium som vanns av Betting Gangster senast men tappade mycket då när han blev het efter en utvändig resa och höll på att tappa luften.

Innan det misslyckandet så hade han två raka segrar och trots att han inte startat på ett par månader nu så kan han lägga iväg rätt bra från start och jag tror att Peter Zadel som kör hästen kan få ta över ledningen i ett tidigt skede från nummer 7 Sarracenia P.R. som jag tror tar ledningen initialt men den hästen bör släppa här och kan ledningen nås utan att det kostar alltför mycket kraft så tror jag att Echelon blir svårslagen i comebacken här men han kan vinna loppet från andra positioner också även om att han måste tävla med skor nu knappast är en fördel.

Echelon har tränat fint och det är en häst med hög kapacitet och även om han inte har 100 procentig form nu så tror jag han räcker till vinst här för han har så pass hög kapacitet att han kan vinna det här loppet utan toppform.

Peter Zadel som kör Echelon här är en duktig lärling hos Peter Untersteiner som kört 190 lopp i år och på dessa har han vunnit 13 lopp och jag tror att en ny seger kommer ikväll.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 12 Capture som var duktig som tvåa bakom vinnande Draft One senast men från ett risigt utgångsläge nu behövs det en hel del klaff för att han skall komma in i matchen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 J.H.Respons som gjorde första starten efter ett långt uppehåll senast och vann då enkelt efter fin resa och med ett lopp i kroppen nu borde formen vara på uppåtgående och han kan kan sluta i den främre träffen men spåret är helt iskallt och han kommer troligen hamna bland de sista från start och då tror jag det blir tufft att räcka till här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Echelon
Halmstad lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.30 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip