Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar att nummer 7 Gina Schermer vinner loppet.

Gina Schermer har övertygat stort vid varje start i Sverige och hon vann lätt från ledningen i ett lopp i Belgien senast och trots ett spår långt ut här så tror jag att hon är starkast i det här gänget och en invändig styrning underlättar en del här. Det är ett litet fält med endast sju motståndare och Rick Ebbinges styrning tål att göra en del grovjobb själv om det skulle behövas och 11 vinster på 17 starter i karriären är starka papper och jag tror det blir en ny seger ikväll.

Gina Schermer går ner i klass och möter motståndare som hon normalt sett besegrar om hon är lika bra som tidigare gånger när hon har kommit till Sverige och även om hon har ett knepigt läge långt ut på vingen här och att det är ett litet minus att hon behöver tävla med skor så tror jag att hon är sänker det här gänget över upploppet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Queen Of Sand som trivs i spets och Stefan Söderkvist gör säkert ett rejält försök att komma dit men det kan kosta en del att komma till spets då det finns ett par startsnabba konkurrenter invändigt och skulle det kosta för mycket att nå ledningen så tror jag inte hon kan stå emot min vinnare över upploppet.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Bella Mont som har haft innerspår bakom bilen i tre lopp i Sverige och tagit ledningen initialt alla gångerna. Nu kommer hon med två raka tredjeplatser efter en paus och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till på innerspår direkt och Ken Ecces uppsittning kan sluta långt framme här. Eventuellt blir det jänkarvagn nu och det kan räcka en bit här men jag tror inte hon räcker till seger och hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Gina Schermer
Jägersro lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.20 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip