Dagens rek är till Jägersro lopp 6 som ingår i kvällens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Ike Schermer vinner loppet.

Ike Schermer kommer med sju segrar på nio starter i karriären. Här gör han nu sin första start på svensk mark och med en offensiv Rick Ebbinge tror jag han söker sig framåt i ett tidigt skede och skulle han få ta över ledningen här är mycket vunnet och då tror jag han har bra chans till en ny seger.

Det är inte säkert att det blir ledningen och skulle Ike Schermer istället få vandra i dödens så kan det bli tuffare att vinna men han är bra nog att han kan vinna loppet även med en tyngre löpning.

Ike Schermer har inte startat sedan vinsten på Bjerke i början av juni men det beror på att det har varit svårt att hitta lopp åt honom. Han kändes mycket bra i ett snabbjobb inne på Wolwega förra veckan meddelar man från stallet.

Ike Schermer har lite slitna hovar så han kommer att tävla med lätta skor som han också hade senast. Sedan blir det även öppet huvudlag som vanligt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 11 Giordano Soa har inte förlorat än i sin karriär efter tre starter. Han svarade för en mycket bra prestation vid vinsten senast när han plockade ner sitt motstånd via 13,5 sista varvet senast.

Bakspåret nu är ingen fördel för Giordano Soa men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och han kan blanda sig i segerstriden på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 Undigious Diamant som övertygade med tre raka segrar i lite enklare omgivning innan fick nöja sig med en andraplats bakom Jopi från dödens senast. Med en bra löpning och en fin rygg att gå i under slutrundan så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Ike Schermer
Jägersro lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip