Speltips: Lopp 6: Pyrolator

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-03-11 20:12
Land: Sverige
Liga: Eskilstuna
Odds: 2.90
Tips: Plats
Dagens rek är till Eskilstuna lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 1 Pyrolator är topp tre i loppet.

Pyrolator är inte att lita på men om han skulle hålla ordning på benen så tror jag han kan leda loppet runt om ifall Torbjörn Jansson som kör hästen får bestämma i spets, men han går bra även med en ryggresa och oavsett så ska han räknas tidigt här och jag tror på bra chans att han är sämst trea i mål.

Pyrolator är en åttaårig valack som tränas av Dick S Jansson. Han har tidigare galopperat mycket men när han sköter sig så är han ofta med i den främre träffen. På 29 tidigare starter har han varit topp tre i 38% av loppen och felfri nu så tror jag på en framskjuten placering här.

Pyrolator kan ha en del problem med aktionen men skulle det bli spets så tror jag kan det underlätta och den långa distansen är inte heller något bekymmer. Vid andraplatsen näst senast över aktuell distans så satt han i vinnarhålet och gick en bra avslutning men fick stryk med ett huvud mot vinnande Moolger. Barfota fram nu kan ge en extra växel.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 9 Radjah D'Inverne som har två lopp i kroppen nu och är ute över perfekt distans här och får nu Oskar J Andersson i sulkyn. Han är lite osäker i volten men jag tror på felfri avgång och en bra insats och om han håller sig i trav så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här. Det blir troligen barfota runt om och en vanlig vagn meddelar man från stallet.

En annan motståndare till Pyrolator är nummer 4 Leonardo Vici som är en kapabel herre som testats under sadel på sistone och om Markus B Svedberg kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han ha vissa möjligheter här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Pyrolator
Eskilstuna lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2.90 Unibet, LeoVegas, bet365
  Lopp 6: Pyrolator
Spela på Speltips Lopp 6: Pyrolator
DrTrav - 11 Mars 2019 - 17:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming