Dagens rek är till Romme lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 U.R.Amazing är topp tre i loppet.

U.R.Amazing har varit mycket bra på sistone utan att ha fått sätta nosen först. Näst senast på Lindesberg så kördes han väldigt passivt men fick en sen lucka och avslutade sylvasst fram till tredjeplatsen bakom vinnande Bag's Simoni.

Gången efter det så blev U.R.Amazing fyra i ett Klass I försök som vanns av Zanzibar Wise As. Här har han springspår på den första tilläggsvolten och om Thorsten Tietz kan servera honom en bra löpning här så kan det vara läge för en efterlängtad seger men oavsett så tror jag han har bra chans att vara sämst trea i mål här.

U.R.Amazing är en sexårig valack som har startat 42 gånger tidigare. Han har på dessa starter vunnit 11 gånger och har varit topp tre i 48 % av loppen och han har lyft sig ett snäpp sedan han kom till Thorsten Tietz träning. Den långa distansen klarar han bra och löser det sig med positionerna här så kan det räcka långt här.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 13 Qahar Q.C. som inte har startat på två månader nu men det är en långskubbare av hög kapacitet. Han kännas helt okej även om storformen inte riktigt sitter där meddelar man från stallet och han kan vara med och utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här för han har varit ute mot hårt motstånd tidigare.

En annan motståndare till U.R.Amazing är nummer 10 Young Da Vici som kommer med två raka andraplatser i raden efter lång frånvaro. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan han duga en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

8 U.R.Amazing
Romme lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip