Det är V64 tävlingar ifrån Bergsåker ikväll. I lopp 6 spelar jag att nummer 6 Vejmo Mys vinner loppet.

Vejmo Mys har gjort det bra med två segrar på tre starter i Öystein Tjomslands regi. I debuten så tryckte hon till på ledaren och tog över kommandot efter ett varv och från den positionen så gick hon sedan undan till en överlägsen seger.

Senast så tog Vejmo Mys ner den ledande Valle Saga till seger från utvändig position. Springspår nu och prickar Jimmy Jonsson bra i startögonblicket så tror jag hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Blir det inte ledningen för Vejmo Mys så tål hon att göra en hel del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt så oavsett så tycker jag hon har en god segerchans här.

Inga ändringar är planerade för Vejmo Mys vilket innebär skor runt om och en vanlig vagn meddelar man från stall Öystein Tjomsland.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Valle Saga som gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Efter det så galopperade hon två gånger i följd.

Senast så travade Valle Saga i ledningen men hon fick ge sig och kom i mål som trea bakom Vejmo Mys och Lill Elden. Hon vinner inte så ofta. Klaffar det med löpningsförloppet och om Ulf Ohlsson kan servera henne ett bra lopp i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan 2 Alsaker Tyra vara intressant. Hon vann enkelt senast i Östersund efter att hon kommit till ledningen med 1450 meter kvar av loppet.

Klarar Alsaker Tyra spår två i volten och om Arve Sjoner som sitter upp bakom hästen kan hitta en bra väg med henne så kan hon vara långt framme igen men hon får inte plats på systemet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Vejmo Mys
Bergsåker lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.75 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip