Dagens rek är till Åby lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 9 Viking’s Topline vinner loppet.

Viking's Topline kommer från en seger efter en speeduppgörelse till slut via 11,8 sista 800 meterna och i ett litet fält här så tror jag att Anders Svanstedt är offensiv och söker sig framåt i ett tidigt skede och jag tror han plockar ner sitt motstånd från dödens om det skulle behövas.

Viking’s Topline har haft en jättefin vinter med många segrar och fina lopp. Han har tagit det ganska lugnt efter segern senast men varit väldigt fin så formen verkar vara bibehållen, meddelar Anders Svanstedt

Viking’s Topline är inte så speciellt startsnabb och tar sin lilla tid på sig genom första sväng och tappar massor med position, men medeldistans ska nog funka och om de kivas lite om ledningen där framme och inte får allt för mycket gratis så är han gynnad av detta även om längre distans hade varit att föredra.

Viking’s Topline kommer att tävla i en vanlig vagn samt med ett öppet huvudlag och rycktussar precis som senast meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Quattro Töll som är van vid att tävla på V75 och kan bättre än vad han visade senast. Han är kvick ut och jag tror att Thomas Uhrberg är ute efter ledningen här och från den positionen så kan han leda loppet länge, men jag håller min vinnare som strået vassare och tror inte han håller undan.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Powerful Teemer som galopperade bort en framskjuten placering senast fast felfri nu så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Viking’s Topline
Åby lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.15 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip