Lopp 7 - 1640m auto

5 Son Hugo Pellini hade ett tufft utgångsläge i den senaste starten men gjorde det klart bra som blev fyra i mål den gången. Ikväll har man fått ett betydligt bättre utgångsläge och Son Hugo Pellini är en fyraåring som tränas av Peter Untersteiner. Den korta distansen ses dessutom som en fördel och med tre lopp i kroppen bör formtoppen inte vara långt borta.

9 Ready Häggenäs har vunnit två av sina fyra starter sedan han kom till Per Nordström och inför den senaste starten hade man två raka segrar i bagaget. Men i den senaste starten var man inte riktigt på topp efter ett rörigt lopp. Bakspår över kort distans är aldrig enkelt, men med rätt ryggar kommer valacken att avsluta rappt och är ett streck på min kupong trots allt.

Skrällen är 11 Japiro Star. Ikväll startar man i ett öppet lopp där det inte riktigt finns någon motståndare som sticker ut nämnvärt. Det är nog även många som glömt prestationen för tre starter sedan då Helena Burmans travare stod för en fin prestation och seger som skulle räcka långt även i kvällens sammanhang. Japiro Star gynnas av att gå barfota runt om som ikväll och till endast 4% är detta en skräll jag måste betala för i omgången. När vi får 2,85 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 7 Elbow som vann senast efter fått ett perfekt lopp i rygg på ledaren och sen lucka tillslut. Ikväll rycker man samtliga skor vilket är intressant och han ska inte räknas bort från segerdiskussionen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Japiro Star
Lopp 7 - Halmstad
Spel: Vinnare
Odds: 2,85
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip