Lopp 7 - 2140m volt

8 Je T'aime Explosiv gjorde det förvånansvärt bra i den senaste starten, men hade varit struken inför den starten och gick i mål som vinnare till 26,59 på toton. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Men att man startar efter ska vara favorit på V64 är inget jag föredrar.

Vill framhålla 3 Barbaresco V.W som står på startvolten och ska kunna köra sig till ledningen efter en bit. Är han bara inte alltför långt bort ifrån formen så han med långt framme ikväll. Anmäld barfota runt om ikväll vilket höjer kryddan lite extra.

15 Flash Håleryd gör alltid sitt i loppen. Ikväll väntar att få göra grovjobbet själv under slutrundan, men blir tempot högt i täten så kommer hans avslutning att bita bra. Barfota runt om och jänkarvagn låter intressant till kvällens start. Segeraktuell.

Skrällen är 11 Order By Heaven, han har en hög nivå i sina bästa stunder och är en riktig krigare som tål att tåga på i loppen. Order By Heaven har nu fått ett par formhöjande lopp inför kvällens start och nu när formen börjar närma sig toppen så är man anmäld barfota runt om, vilket är ett stort plus för Lars D Carlsons travare. Ikväll när får qn hela 6,00ggr på att man placerar sig topp tre I loppet, något jag måste testa.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Order By Heaven
Lopp 7 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 6,00
Bolag: bet365

Lycka till med spelet.

This is the stats tab
This is the post tip