Lopp 7 - 3140m auto

3 Adlon Amok är under fin utveckling och blir bara bättre och bättre för varje start. Han lever på sin styrka även om hans snabbhet också stadigt utvecklas. Ikväll är står Oskar J Anderssons femåring med spännande förutsättningar. Utgångsläget är bra och han är anmäld barfota bak vilket är ett plus. Adlon Amok är den troliga ledaren av loppet och trots att det är debut över 3000m så är man hästen att slå i spets.

11 Woogie Broline har visat prov på fin talang för Svante Båth och inledde karriären med fyra raka segrar. Men efter det har man gått segerlös fram till den senaste starten när man återigen fick sätta nosen först över mål. Woogie Broline har hittat formen igen och kapacitet finns så det räcker långt för denna typen av lopp. Utan för mycket strul från sitt bakspår kommer man vara med och utmana om segern här. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 14 Knight Single som har visat att formen sitter där. Man har stått för flera bra avslutningar i rad och han kommer återigen fälla många över upploppet här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

11 Woogie Broline
Lopp 7 - Gävle
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip