Lopp 7 - 2140m volt

5 Guli Fantom är en fyraåring som besitter högt kunnande men som också är en riktig strulpelle. Han har endast gått felfritt i tre av sina sexton starter i livet och trots detta har han sju segrar på sitt konto. Före de två senaste framträdanden radade Guli Fantom fyra raka segrar, men på slutet nu har resultatet blivit två diskningar i programmet. Ikväll tävlar han mot sig själv och felfri råder det inget tvivel om att detta är segraren i loppet. Men det är ingen man vågar lita på.

2 Mio kan är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer han leda loppet länge om det strular för Jörgen Westholms duo. Mio har fin statistik på svensk mark, det har blivit två segrar på tre försök. När vi får 1,85 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 4 Lill Hans har nu ett lopp i kroppen sedan man pausats efter starten i Guldtäcket i augusti. Med det loppet i kroppen nu lär Lill Hans gått framåt en hel del med lopp i kroppen. Även om Lill Hans också kan ställa till det för sig är han inte lika osäker som stallkamraten. Men fortfarande är han ingen man vågar lita på fullt ut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Mio
Lopp 7 - Örebro
Spel: Plats
Odds: 1,85
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip