Lopp 7 - 2140m volt

5 Bring Me Wine gjorde det bra i den senaste starten, då var man tvåa bakom Marion Fouty Bon i ett lopp ingående i Margaretas Tidiga Unghästserie. Spår fem i volt har Bring Me Wine klarat av tidigare och man kommer kunna få en fin position härifrån. Med en formkurva som pekar uppåt kommer man vara en av de som blandar sig in i segerstriden ikväll.

9 Anita Roc gjorde också det bra i den senaste starten, man blev ett stallskrik på Solvalla den kvällen efter att man intrycksmässigt värmt bra. Gick då en en bra avslutning. Nu blir det återigen barfota runt om vilket är ett stort plus och med lite tempo i loppet kommer hon passera många över upploppet.

Skrällen är 3 Flavienne Lascaux, man var inte som bäst i den senaste starten när man fick bestämma i ledningen. Men detta sto har tidigare visat fina fartresurser och studsar man tillbaka från den senaste prestationen direkt ska man inte nonchaleras helt. Man är snabb från start och till 4% är man en skräll jag betalar för. När vi även får 2,25 på fasta marknaden att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Flavienne Lascaux
Lopp 7 - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till med spelen

This is the stats tab
This is the post tip