Lopp 7 - 2140m volt

5 Ariane Summit är en individ som brottats med en del stolpe ut på slutet. I de två senaste starterna har det varit krafter sparade i mål av olika anledningar. I den senaste starten blev man generad till galopp när upploppet väntade och gången före fastnade man i en trött rygg. Men formen är bra och skulle man ikväll istället få lite stolpe in är Ariane Summit en given segerkandidat i min bok. När vi erbjuds 3,50 på fasta marknaden testar jag ett spel.

2 Nashy Håleryd gör ikväll en spännande debut för Per Nordström och detta är en individ som visat upp bra kunnande i sin tidigare regi. Skulle Nashy Håleryd tagit ytterligare kliv i sin utveckling nu är detta en tjej som i högsta grad ska räknas som en segerkandidat ikväll. Utgångsläget är bra och Nashy Håleryd är garanterad ett bra lopp.

På tillägg vill jag lyfta fram 8 R.K.Queen som i den senaste starten visade form när hon vann genom att på kort speed plocka ner Cash And Carry på linjen. R.K.Queen trivs med rygglopp och skulle hon få lifta med här ikväll och spara speeden blir hon farlig tillslut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

5 Ariane Summit
Lopp 7 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip