Lopp 7 - 2140m volt

5 Geronimo Am inledde sin karriär lovande med två raka segrar, men har efter det inte vunnit lopp. Han gjorde comeback och årsdebut i den senaste starten och det såg ut att vara en välmående femåring på banan. Nu med det loppet i kroppen bör bör formen vara framflyttad till dagens start. Man står bra inne i loppet och har de värsta motbuden 20m bakom sig från start. I min bok sitter man i ledningen efter en bit och det var från den positionen de två tidigare segrarna i karriären är togs. Men frågan är vad man gör när tilläggshästarna kommer och ställer frågan nu när det finns tillgång till Open Stretch. Bra segerchans om man lever upp till sitt fulla kunnande. När fasta marknaden erbjuder 4,00 på Geronimo Am som vinnare så så tycker jag oddset är för högt sätt till segerchansen och jag spelar.

6 Quantum Roc vann näst senast i överlägsen stil trots att man drog på väl mycket framme i ledningen. I den senaste starten såg man mer harmonisk ut, det blev ledningen igen men då fick man se sig besegrad med kort bit till mål. Han besitter högt kunnande och står sig bra i klassen. Nu har man spår ett på bakvolten, styrkan finns för att göra endel själv i loppen och ikväll handlar det om att ta sig ut i ett andraspår primärt.

7 Conrads Janne är en högkapabel femåring som idag fått ett besvärligt andraspår i volten. Reder man tillsammans med skickliga kusken Carl Johan Jepson ut startmomentet och tar sig iväg vågar inte jag lämna dem utanför kupongen på V75.

Nämner även 12 Darlington som gjorde det bra näst senast när man vann enkelt från ledningen. Han är kvick från start och idag har man fått ett passande springspår på bakvolten och jag tror man är den som är först framme av tilläggshästarna och ställer frågan om ledningen. Från stallet är man optimistiska. Skulle man hitta till ledningen är mycket vunnet.

För den som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

5 Geronimo Am
Lopp 7 - Åby
Spel: Vinnare
Odds: 4,00
Bolag: bet365

Lycka till idag
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip