Lopp 7 - 2140m auto

Draget i loppet är 6 Alfredo Sauce som i den senaste starten aldrig fritt fram från tredje invändigt och gick i mål med en hel del sparade krafter. Till kvällens start har Alfredo Sauce fått två lopp i kroppen vilket borde innebära att toppformen är nära. Hon har tidigare visat att när Alfredo Sauce tävlar på topp så finns kapacitet som räcker på lördagarna. Dessutom tål hon att själv göra en hel del grovjobb under vägen om det krävas. Med lite klaff ikväll blir Alfredo Sauce tuff att stå emot. När vi får 3,75 på att man vinner loppet så spelar jag.

9 So Superb gjorde det bra som tvåa bakom Quarcia för två starter sedan men i den senaste starten var hon inte som bäst när de blev trötta ben tillslut. Men skulle So Superb studsa tillbaka ikväll finns både kunnande och fart för att segerstrida här.

Nämner även 1 Southwind Sansa som fortsatt jagar första segern i karriären efter sina 18 starter men fyraåringen kommer med en form som inte är så tokig och hon står perfekt till på startvolten ikväll. Vid gardering ska Southwind Sansa inte nonchaleras.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Alfredo Sauce
Lopp 7 - Färjestad
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip