Lopp 7 - 2140m auto

Mitt drag i loppet är 6 Eagle Hall som ni gjort tre starter för sin nya tränare Christer Otterström och femåringen har visat en uppåtgående formkurva vid varje start. Eagle Hall står ikväll bra inne i loppet och från bricka sex handlar det om att söka position från start. Eagle Hall har en bra avslutning att tillgå och skulle han få lifta med i bra ryggar under slutvarevt kommer man bli jobbig att stå emot över upploppet. När vi får 3,35 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Framhåller även 10 C.Neway som är jämn och stabil i sina prestationer. C.Neway är allround och tål de flesta upplägg. Han kan göra en del jobb själv och även om man inte var som bäst i den senaste starten så har man visat upp bra kunnande vid de två raka segrarna innan det.

Skrällen är 4 Air Space som ser ut att vara tillbaka i fint slag. Han avslutade rappt i skymundan senast och bör vara uppåt med den prestationen innanför västen nu. Air Space öppnar helt okej och kunna få en bra position direkt från bricka fyra.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Eagle Hall
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,35
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip