Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Årjäng idag. I lopp 7 spelar jag att nummer 3 Aas Balder vinner loppet.

Aas Balder var duktig när han vann på Dannero för tre starter sedan. Han kom då till ledningen efter 1400 meter av loppet och han vann sedan mycket lätt.

Gången efter det galopperade Aas Balder i början av loppet men han kom sedan tillbaka bra och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Bol Brage.

Senast så gick Aas Balder i ledningen och han höll godkänt men han fick ge sig mot Kaksen. N.O. den sista biten så det slutade med en andraplats.

Aas Balder är startsnabb och trivs bra i ledningen så från spets så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Får Ole Johan Östre som kör Aas Balder köra i spets och bestämma så tror jag han har en bra segerchans. Släpper han och kör i ryggar så måste han få fritt fast han är väldigt vass om han får springa i ryggar också.

Aas Balder kommer troligen att tävla med skor runt om samt med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som senast, säger Ida Brekke.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Ådne Odin kommer med tre raka segrar. Näst senast så vann han i ett litet fält på Leangen från utvändig position.

Gången efter det så var Ådne Odin jättefavorit och med en stark avslutning så plockade han ner Pave Faks till seger precis på linjen.

Dubbla tillägg för Ådne Odin nu men det är inte så många hästar med i loppet så klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot under den sista delen av loppet.

I övrigt kan nummer 5 Emil Mollyn som gick med i ryggar innan det löste sig perfekt och via en bra avslutning så tog han ner den ledande Stensvik Martin till seger på linjen näst senast.

Senast så fick Emil Mollyn en invändig löpning och han hängde med okej och kom i mål som sjua i ett lopp där Odd Herakles segrade.

Får Emil Mollyn ett passande lopp så kan han bli att räkna med över upploppet och då kan han vara med långt framme.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Aas Balder
Årjäng lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.90 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip