Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Arsenal vinner loppet.

Arsenal gör första starten sedan september här men det är en häst som brukar hålla till på V75 så han går ner i klass rejält till denna start och Peter Untersteiner brukar ha hästarna väl förberedda när de kommer ut till start.

Jag tror att Arsenal kan glida fram och ta över ledningen efter ett halvvarv men även om det inte skulle bli spets så kan han vinna loppet från dödens och om inte avsaknaden av lopp i kroppen ställer till det så tror jag han blir svårslagen här men Peter Untersteiner rapporterar att han var nöjd med ett banjobb för tio dagar sedan och jag tror han är starkast i det här gänget.

Arsenal kommer att tävla med ett norskt huvudlag och i en vanlig vagn som senast meddelar man från stallet och skor har han gått bra med tidigare och den långa distansen ska inte heller vara några problem.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Twilight D. som har gjort två starter efter ett längre uppehåll och han avslutade mycket bra fram till andraplatsen senast efter att ha varit placerad i tredje ytter men Triton Nergård höll undan från ledningen och om Christoffer Eriksson kan servera hästen en fin löpning så har han en vass spurt som biter bra till slut och då kan det bli en framskjuten placering här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Dokonjo men han ska få ett snällt lopp och bara speeda till slut då man har siktet inställt på V75 tävlingarna den 22 december meddelar Mikael Å Linderoth och han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Arsenal
Åby lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip