Tycker mig ha hittat ett intressant skrällspel ikväll på Halmstad-travet.

Med bara åtta hästar till start i treåringsloppet med orutinerade hästar där mycket kan hända krävs det inte speciellt mycket för att vilken som helst av hästarna ska kunna vara på plats (topp 3). Med de förutsättningarna kan det vara värt att välja en högoddsare.

8 Betting Superstar en stabil och travsäker häst som aldrig galopperat så här långt i karriärens nio starter. Betting Superstar gjorde comeback senast efter att ha varit ifrån i nästan två månader då han haft problem med en hov. Något som påverkat resultaten i de två tre loppen innan comebacken senast. Innan dess testades han i hårda gäng och bland annat E3-kval. Betting Superstar hade haft mer pengar på sig om man hade valt att matcha honom i enklare sällskap men då man haft höga förhoppningar på hästen så har man valt ett annat upplägg.

Det skulle inte förvåna mig om Betting Superstar slutar på plats idag trots ett dåligt utgångsläge. Oddset är i alla fall alldeles för högt. Han är travsäker, startsnabb och har nu lopp i kroppen efter ett uppehåll. Betting Superstar vann dessutom direkt i comebacken senast även om det var efter ett perfekt lopp mot enklare motstånd. Han borde vara ännu bättre ikväll.

Favoriten 3 Martin De Bos är bra men han har galopperat i två av de fyra senaste starterna. Det har även andrahandsfavoriten 4 Illuminati gjort så här kan mycket hända. Jag väljer därför att chansa på ett travsäkert kort som slutat på plats i fyra av karriärens nio starter. Det trots att han tävlade skadad i två starter utan att man visste om det och trots att han startat i E3-kval mot de bästa i treårskullen.

Lopp 7 Halmstad
8 Betting Superstar
Spel: Plats (topp 3)
Odds: 5.50 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip