Speltips: Lopp 7: Bottnas Easy Cash

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-03-13 20:39
Land: Sverige
Liga: Solvalla
Odds: 1.90
Tips: Plats
Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i kvällens V86 Xpress. Jag spelar att nummer 3 Bottnas Easy Cash är topp tre i loppet.

Bottnas Easy Cash fick bestämma i ledningen senast men blev nerspeedad den sista biten och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Tottenham men då var det lång distans och nu är det mer passande medeldistans istället.

Från ett bra utgångsläge här så borde han kunna utnyttja sin startsnabbhet och eftersom nummer 6 Remarkable Feet har blivit struken så tror jag att han sitter bra till i ledningen direkt och om Erik Adielsson som kör hästen skulle få fuska bort en del av loppet i spets så kan han leda loppet länge och då tror jag på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Om banan tillåter det så blir det barfota runt om nu meddelar Svante Båth som tränar hästen och det kan ge en extra växel över upploppet.

Bottnas Easy Cash är en femårig valack som har gjort 20 starter hittills och på dessa har han varit på plats i 35 % av loppen fast han har också en del galopper i raden, men felfri nu så tror jag på en framskjuten placering här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 10 B.B.S.Canyankee som gjorde årsdebut senast efter tre månaders frånvaro och sprang då sig trött och fick nöja sig med en fjärdeplats bakom vinnande Dontstopbelievein, men han behövde det loppet i kroppen och kommer troligen vara rejält förbättrad nu. Här har han en bra startrygg så Jenny A Björk borde kunna komma igenom hyggligt och om han sitter bra till här så tror jag att han blir farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här.

En annan motståndare till Bottnas Easy Cash är nummer 15 Jamie Oliver som inte har vunnit på länge och är väldigt galoppbenägen, men felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Dennis Spangenberg som kör hästen kan servera hästen en bra löpning.

För er som spelar V86 Xpress och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Bottnas Easy Cash
Solvalla lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.90 Unibet, LeoVegas, bet365
  Lopp 7: Bottnas Easy Cash
Spela på Speltips Lopp 7: Bottnas Easy Cash
DrTrav - 13 Mars 2019 - 17:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming