Lopp 7 - 2140m Auto
Här hittar vi min första spik i omgången på V86 och även mitt singelspel för kvällen.
Det är ett lopp för treåriga hästar och normalt sett så brukar jag inte gilla att spika så pass orutinerade hästar men jag blev otroligt imponerad av 4 Chiru i sin senaste start och gör man om den prestationen här så tror jag inte att någon kan hota ekipaget och det känns som en häst som vi kommer se i större sammanhang i framtiden. Man vann på ett överlägset vis på en fin tid och såg ut att ha mycket kraft kvar över mål. Med den prestationen på näthinnan så borde övriga ha respekt för hästen och jag tror man sitter i spets här relativt tidigt och då får övriga ekipage mycket svårt här.

Utmanare:
6 Sidney Celeber är en välstammad valack efter stjärnhästen Readly Express och man vann den tunga vägen sist efter att ha sökt sig fram utvändigt ledaren efter en tuff inledning. Skulle man lyckas komma före 4 Chiru till tätpositionen så är det en rejäl utmanare till min spik här men man visade inget prov på någon vidare startsnabbhet sist. Man var inte som bäst vid den starten enligt stallet vilket visar på vilken kapacitet det finns i hästen och vi kommer säkerligen få se en bra prestation här.

11 Powerbank kommer med formen på topp med två raka segrar och senast vann man från spets med stor marginal ner till sina konkurrenter med till synes gott om krafter kvar. Nu har man lottats till ett bakspår och man kommer dessutom troligen att gå med skor i denna start. Man rapporterar från stallet att man går bakifrån också men att hästen kränger lite ute i spåren och kan tappa fart på det. Man blir säkert lite bortglömd här och på prestationen senast så är det ett givet streck på en garderad lapp.

4 Chiru
Solvalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2,15 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip