Lopp 7 - 2140 auto

8 Leave Your Sox On har vunnit sina fem av karriärens åtta starter. Senast fick man se sig besegrad trots ett bra slutvarv där klockan stannade på 13,8 sista 1000m. Lottad till ett dåligt utgångsläge idag, men Leave Your Sox On tål verkligen att göra grovjobbet själv. Jag ser det inte som omöjligt att man laddar iväg från början och intar döds positionen tidigt. Det ryktas också om första gången barfota på denna häst som jag tror kommer gynnas kraftigt som så blir fallet. Värt att hålla koll närmare start om så blir fallet. Det är i alla fall anmält barfota runt om - hybridvagn - helstängt huvudlag.

3 Nairajah som är min troliga spetsvinnare. Man kommer göra allt man kan för att nå den positionen, då man har två av tre raka spetssegrar. Man meddelar att han känns fin hemma i träning men att han också möter tuffare hästar nu. Det är anmält barfota - jänkarvagn - helstängt huvudlag.

4 Global Above All kommer senast från en ruggig prestation, klev på i spåren med 1200m kvar till mål och avslutade sista 1000m via 12,5. Det räckte till en andraplats då. Han har nu två starter i kroppen efter ett längre uppehåll, från tränarhåll meddelar man att det är en starkare och bättre häst nu än före uppehållet. Man funderar på att ladda iväg lite från start, men det är hästen som avgör hur upplägget blir i starten då humöret kan variera lite från gång till gång. Men väl i loppet är han oöm och trivs bäst i hårt och jämnt tempo. Anmält med skor runt om - vanlig vagn - öppet huvudlag.

7 Global Agreement har gjort två lopp efter vila, så formkurvan borde peka uppåt. Mötte 3 Nairajah senast utan att kunna utmana, men avslutade sista 700m via 11,9. Man har tagit karriärens samtliga segrar från ledningen, men man meddelar från stallet att man även går bra bakifrån. Anmält barfota bak - amerikanskvagn - halvstängt huvudlag. Tror vi har en riktigt fin prestation att vänta från denna Untersteiner tränade valack idag. När fasta oddset på plats är 2,50 tvekar inte jag på att spela.

För er som spelar 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

7 Global Agreement
Gävle lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2.50 bet365

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | Bethard | Betsafe

This is the stats tab
This is the post tip