Speltips: Lopp 7: Global Undecided

Sport: Trav
Spelstopp: 2019-07-27 17:03
Land: Sverige
Liga: Hagmyren
Odds: 1.90
Tips: Vinnare
Dagens rek är till Hagmyren lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Global Undecided vinner loppet.

Global Undecided galopperade senast men då hade han innerspår och det är inte optimalt för den hästen och det blev lite fel där med sidoförflyttningen och han är den hästen som bara ska trava rakt fram i loppen.

Global Undecided har tränat på som inför senast. Man körde honom i måndags och då var allting bara fint. Utgångsläget blev helt perfekt eftersom Örjan Kihlström som kör hästen den här gången nu kan köra rakt fram som han tycker.

Innan misslyckandet senast så hade Global Undecided två raka segrar. Båda dessa togs efter att han körts fram utvändigt och sedermera kommit till spets och här är det ett betydligt bättre läge än senast då han sitter i andraspår direkt.

Global Undecided trivs klart bäst utan någon häst framför sig och från dödens eller om han blir släppt till spets här så tror jag han blir svårslagen och den långa distansen här har han vunnit på tidigare.

Global Undecided är en femårig valack som har startat 32 gånger tidigare. På dessa starter så har det blivit 10 stycken segrar och han har även varit topp tre i 47 % av loppen och med en bra löpning i den främre träffen här så tror jag på en ny seger här.

Inga ändringar är planerade för Global Undecided utan det blir barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn meddelar man från stall Timo Nurmos.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Malkin som var mycket bra vid vinsten från spets näst senast och om Kaj Widell som kör hästen skulle nå ledningen på nytt så kan han vara långt framme igen.

Fast det är inte heller otänkbart att Malkin släpper till min vinnare ifall han skulle komma till spets och skulle så bli fallet så kan han lifta med till en framskjuten placering där bakom.

En annan motståndare till Global Undecided är nummer 1 Actual Star som gjorde ett kanonlopp i Boden som tvåa bakom Mellby Club näst senast. Han följde upp loppet i Boden med en tredjeplats bakom Explosive Merlot senast och från ett bra spår här så sitter han fint till på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Global Undecided
Hagmyren lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 Unibet
  Lopp 7: Global Undecided
Spela på Speltips Lopp 7: Global Undecided
DrTrav - 27 Juli 2019 - 09:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Ymer - Bagnis
Tennis - US Open - kval - Yme -2,5 games
1.73
18:30  IFK Luleå - Hammarby
Fotboll - Svenska Cupen - 2/2
1.50
21:00  Olympiakos - Krasnodar
Fotboll - Champions League - 1
2.00
21:00  Espanyol - Zorya Luhansk
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.02
20:00  Granada - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0,5
1.93
22:00  Levante - Villarreal
Fotboll - La Liga - Levante mål 1:a hl
2.02
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset ons 21/8 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming