Dagens rek är till Bergsåker lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Grislefaksen G.L. vinner loppet.

Grislefaksen G.L. tillhörde eliten i fjol men han har varit skadad och därför inte startat på länge. Han har nu tränat fint meddelar man från stallet och här tror jag att Jan Roar Mjölneröd som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Grislefaksen G.L. har gått i ledningen vid två tidigare gånger på svensk mark och har vunnit båda dessa och med spetsläge på nytt så tror jag att han har bra chans att ta en ny seger.

Grislefaksen G.L. tränas av Jan Roar Mjölneröd och han brukar ha sina hästar väl förberedda när de gästar Sverige och hästen tjänade fina pengar ifjol så felfri nu så tror jag han är med långt framme i detta lilla fältet med endast sju motståndare när de på förhand värsta motståndarna dessutom står med 20 meters tillägg.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 Stumne Fyr som var duktig vid vinsten på Rättvik näst senast när han plockade ner sitt motstånd via 23,4 sista varvet. Senast så gjorde han bort sig med galopp men om han kan hålla ordning på benen den här gången så kan han bli farlig över upploppet.

En annan motståndare till Grislefaksen G.L. är nummer 8 Philip Ess som har hög kapacitet och vann det svenska Derbyt förra året. Nu ska han ut i årets första start och han tränat bra men är inte på något vis vässad till den här starten så man ligger lite lågt från stallet men han kan vinna loppet på sin höga grundkapacitet.

Philip Ess kommer troligen att tävla med skor runt om och i en bike meddelar man från stallet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Grislefaksen G.L.
Bergsåker lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 3.15 Unibet LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip