Dagens rek är till Bollnäs lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 12 I’ll Fixit är topp tre i loppet.

I'll Fixit blev störd till galopp i årsdebuten men har efter det gjort tre fina insatser i följd så formen är god. Han spurtade bra när han vann på Romme för tre starter sedan via 12,5 sista 800 meterna.

I’ll Fixit har i sina två senaste starter avslutat bra från kön fram till tredjeplatsen båda gångerna och vinnarna i dessa loppen har varit Chapuy och Ronzon Face och här är det lite enklare motstånd.

Från springspår på tillägg här utan springband så tror jag att Anders Eriksson som kör hästen kan få en bra start och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli att räkna med över upploppet här och då tror jag han har bra chans att vara sämst trea i mål.

I’ll Fixit är en sexårig valack som tränas av Krister Jakobsson. Han har på sina 38 starter hittills varit på plats i 42 % av loppen och om det klaffar med positionerna här så tror jag på en framskjuten placering på nytt.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 1 Maverick Dream som inte är att lita på men har ett utsökt läge och borde sköta sig nu när det är voltstart istället för autostart och om han kliver iväg i rätt gångart så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Don't Worry som vann från ledningen i årsdebuten för tre starter sedan och ska räknas tidigt från ett bra utgångsläge här men jag håller I’ll Fixit som ett strå vassare.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

12 I’ll Fixit
Bollnäs lopp 7
Spel: Plats
Odds: 1.80 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip