Det är V64 tävlingar ifrån Färjestad ikväll. I lopp 7 spelar jag att nummer 12 Little Brigadoon vinner loppet.

Little Brigadoon har gjort tre starter för Björn Goop. Han gick okej som trea i debuten bakom Ajusco som vann det loppet.

Gången efter det så var Little Brigadoon i ledningen in på upploppet när han slog på en galopp och det var troligen en framskjuten placering som försvann i det läget.

På Åby senast så satt Little Brigadoon djupt nere i kön innan han blev fint framdragen i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tackade för draghjälpen med att spurta ner Zoccoloduro O.P som drog fram honom till en säker seger över upploppet.

Tråkigt utgångsläge igen men kan Little Brigadoon få lite draghjälp under slutrundan precis som senast så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en ny seger.

Little Brigadoon har gått barfota runt om i två lopp i rad men han ska tävla med skor ikväll och det är ett litet minus men han gjorde det ändå bra med skor i debuten för stall Goop.

Little Brigadoon är nerstruken ett hack vilket är positivt. Jag tror det kan bli bra tempo på loppet och hittar då Fredrik Skoog som finns i vagnen en bra väg med honom så tror jag han sänker det här gänget i spurten.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Gateruds Kashmir som har gjort två starter efter en längre frånvaro.

I comebacken näst senast så fick Gateruds Kashmir inte fritt och kom i mål med en del sparade krafter. Gången efter det så öppnade han fort och tog hand om ledningen. Han släppte sedan efter ett drygt halvvarv till Global Wonderful och när han sedan fick luckan på upploppet så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger.

Gateruds Kashmir är kvick iväg och kan nog ta ledningen igen fast det finns flera snabba utvändigt så det är inte säkert att Jan Silvén kör i spets om han skulle komma till täten men får han ett passande lopp här så kan han nypa en fin placering igen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Bransbys Juke Box som debuterade i ny regi för Hans Crebas senast. Han gjorde det bra då när han vann ett montélopp i Kalmar.

Bransbys Juke Box har känts stark och fin i jobben efteråt meddelar man från stallet. Motståndet är lite tuffare nu fast han tål att göra en del grovjobb på egen hand och får han en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme.

Bransbys Juke Box kommer troligen att tävla barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade.

I övrigt kan nummer 3 Leo Leo som har vunnit två av de tre senaste loppen vara intressant. Båda vinsterna är tagna efter tidig ledning.

Leo Leo är snabb iväg och skulle Tim Nagel som finns i vagnen lyckas nå ledningen även här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Fast det är långtifrån säkert att det blir ledningen för Leo Leo men från ett trevligt utgångsläge så kan han ändå få ett trevligt lopp och med rätt resa här så kan det vara läge för en ny fullträff.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

12 Little Brigadoon
Färjestad lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 4.85 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip