Dagens rek är till Bjerke lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 8 Royce Rolls vinner loppet.

Royce Rolls är minst rutinerad i fältet med sina sex starter hittills men vid tredjeplatsen senast så satt han fast med mycket krafter kvar och hade varit segerfarlig om han hade fått fritt och gången innan det så blev han tvåa på Jarlsberg från bricka 10 bakom vinnande Aida Boy och även om utgångsläget inte är det bästa här så tror jag att han gör en bra prestation och visar sig vara starkast över upploppet och en invändig strykning underlättar en hel del.

Royce Rolls har på sina tidigare starter vunnit två och har även två andraplatser och senast så var han trea och enda gången han har missat en plats var när han slutade femma för fem starter sedan och det är en väldigt fin treårig hingst som Frode Hamre förväntar sig mycket av framför allt nästa år och han är rejäl på alla sätt och vis och stark och om det inte strular med positionerna från det här spåret så tror jag han har bra chans att vinna det här loppet även om han riskerar att få göra en del av grovjobbet under slutvarvet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 2 Bear Man som vann enkelt från ledningen senast och med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge men motståndet den här gången är värre och han kommer nog inte få sitta ifred där framme och skulle han få hård press under vägen så tror jag inte han vinner det här loppet men om han istället skulle få bestämma i ett måttligt tempo så kanske han kan rinna undan.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 10 S.K.'s Mystic Titan som gjorde ett bra lopp senast men var bara sexa i mål då men det var många hästar på linje kort före mål och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

8 Royce Rolls
Bjerke lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.40 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip