Der är V64 tävlingar ifrån Eskilstuna ikväll. I lopp 7 spelar jag att nummer 9 Self Explosive vinner loppet.

Self Explosive debuterade i ny regi för Dennis Palmqvist näst senast. Han blåste då till ledningen från ett spår långt ut på vingen. Från spets så vann han sedan i ohotad stil.

På Rättvik senast så tog Self Explosive över ledningen med 1500 meter kvar till mål och från den positionen så vann han sedan överlägset.

Bakspår nu men Self Explosive tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas.

Blir det ett lusigt tempo där framme i täten så tror jag att Rebecca Dahlén som kör Self Explosive tar ett tidigt initiativ framåt och då tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle bli aktuellt.

Self Explosive är en femårig valack som har gjort 37 starter tidigare. 5 vinster har det blivit så här långt. Han har även varit topp tre i 41 % av loppen. Med rätt resa här så tror jag han har god chans att ta en ny seger.

Self Explosive är anmäld barfota fram och i en jänkarvagn precis som han har tävlat i de två senaste starterna.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 4 Dallas Brick som kommer från en färsk seger. Han satt en bit bak i kön då men han kom med en vass avslutning och då plockade han ner den ledande Insignia till en säker seger kort före mål då.

Dallas Brick kan öppna fort och kommer Isabell Eriksson som finns i vagnen till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan nummer 6 Very Charming som gjorde comeback efter några månaders frånvaro näst senast vara intressant.

Very Charming tog då över ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen.

Gången efter det så fick Very Charming nöja sig med sjätteplatsen bakom Selected News och Manuzio Hanover som hade en tät upploppsduell om segern.

Linn Stolt i vagnen har kört Very Charming med framgång tidigare och har han en bra dag och om min vinnare skulle hamna snett på det så kan han slå till med en ny seger.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

9 Self Explosive
Eskilstuna lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip