Dagens rek är till Eskilstuna lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar.

Tracy's Princess är orutinerad och har endast har gjort tre starter hittills. I den senaste starten så kom karriärens första seger när hon tog hand om ledningen från spår två i volten och trots en del press under vägen så gick hon undan till vinst via 15,5 sista 800 meterna.

Här tror jag det är bra chans till ledning igen för Tracy’s Princess och kort distans är nog ingen nackdel och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon jag hon kan ta en ny seger här. Även om det inte blir spets så kan det lösa sig bra ändå.

Magnus S Karlsson hoppar upp bakom Tracy’s Princess för första gången och från ett bra spår här så tror jag detta fyraåriga sto har bra chans till andra raka segern.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 11 Emoko som vann från ledningen i sin näst senaste start. Med en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Italiano Boko som ännu är segerlös men om Örjan Kihlström kan få en bra start från springspåret här så kanske han kan hitta ner i ett vettigt slagläge och kan då vara långt framme här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Tracy’s Princess
Eskilstuna lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 4.50 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip