Dagens rek är till Romme lopp 7 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar.
Jag spelar att nummer 6 Västerbo Jolene vinner loppet.

Västerbo Jolene kommer till den här starten med mycket fin form vilket två raka andraplatser i raden visar men nu tror jag att det är bra chans till en seger.

Västerbo Jolene var mycket duktig på Solvalla senast när hon styrdes på från sjätte utvändigt med knappa varvet från mål och sedan fick hon trava i tredjespår utan rygg under resten av loppet och slutade tvåa bakom vinnande Wishing Noon.

Västerbo Jolene har både styrka och snabbhet och hon kan öppna rätt så vettigt så jag tror att Kajsa Frick har ledningen i sikte här och om hon kan nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag hon blir mycket svårslagen men även om det inte blir spets så kan hon vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Västerbo Jolene är ett fyraårigt sto som har startat nio gånger tidigare. Det har blivit tre segrar och också tre andraplatser men de övriga tre loppen har slutat med galoppmisslyckanden fast om hon kan hålla ordning på benen nu så tror jag hon är med i segerstriden igen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 10 Louise som kommer med två raka segrar. I den senaste starten så gick hon på i vida spår under slutvarvet och spurtade till en säker seger.

Louise är stark och rejäl och kan avsluta vasst om hon kan gå med i en bra rygg under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

En annan motståndare till Västerbo Jolene är nummer 12 Moon Zappa som ska ut i sin första start sedan i januari men hon har inlett karriären fint med tre vinster på fem starter fast det kan saknas lopp i kroppen och dessutom är utgångsläget mindre bra så hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

6 Västerbo Jolene
Romme lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip