Dagens rek är till Färjestad lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Viking Brodde är topp tre i loppet.

Viking Brodde kommer med mycket bra form. Han inledde året med två raka segrar innan det blev en andraplats senast. Vid andraplatsen sist så galopperade han kort efter start men kom tillbaka starkt via 17,2 sista 2200 meterna bakom vinnande Ediego.

Viking Brodde är kvick iväg så jag tror att Kai P Jussila som kör hästen har ledningen i sikte här och skulle så bli fallet så tror jag att han är långt framme här och ska då ha bra möjlighet att vara sämst trea i mål om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men även om det inte blir ledningen så kan det räcka långt här.

Viking Brodde är en femårig valack som tränas av Timo Nurmos som har gjort fem starter tidigare. På dessa lopp så har det blivit två segrar och tre andraplatser så han är van vid att vara långt framme i loppen och jag tror att det blir en framskjuten placering på nytt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Hairos F.Boko som är obesegrad efter två starter sedan han kom till Peter Untersteiners träning. Med de rätta ryggarna under slutvarvet här så kan han bli farlig över upploppet och ska räknas tidigt här. Barfota fram nu kan ge en extra växel till slut.

En annan motståndare till Viking Brodde är nummer 8 Arvid S.H. som gjorde årsdebut senast men då slutade det med ett galoppmisslyckande fast om det löser sig med positionerna från ett svårt utgångsläge nu så kan han bli att räkna med här.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Viking Brodde
Färjestad lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2.00 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip